Husband boleh teman dalam labour room ke?

Sy nak tanya. Skrg ni husband dah boleh teman kat labour room ke dekat hospital ampang?

8 Balas

Saya bersalin hospital ampang haritu bulan 11. Husband boleh teman bila dah masuk labour room. Kalau bersalin normal boleh teman . Selain dari tu , husb tak boleh teman.

Sy bru bersalin 2/12 hari tu, suami boleh teman tp kena buat covid test dulu . Normal bersalin . Yes, hospital ampang

kalau bersalin secara normal insyaAllah blh. tapi tunggu bukaan dh byk. contohya dh 8-9cm.kalau czer tak boleh.

terima kasih semua for the replies. Alhamdulillah sy sudah selamat bersalin normal, husband boleh teman

Hs selayang, bersalin normal, suami kena buat rtk covid. Bru bersalin 24/11/22

normal bersalin boleh, swab test.dulu

kalau czer tak boleh...normal boleh

I think all hospital are allowed nowadays

1y ago

Yes, only for normal delivery. Caesarean tak boleh