Puasa Di Awal Kehamilan

Hi mommies.. Nak tanya sekarang ni sy preggy 9 minggu. Dan sekrang ni dlm bulan puasa. So hamil dlm bulan puasa ni selalu rasa lapar.. Jadi nak tanya kita noleh teruskan puasa ke atau berbuka? Mana lebih baik untuk kandungan kita?

2 Balas

Better sis berbuka pasal sis hamil kn.. Ur baby needs nutrients..jdi melalui sis sj dia dpt.. Tu pun klu sis mkn

saya sama preggy 9 weeks, tak larat nak puasa jadi bangun pagi tu memang dah lapar terus berbuka.