Puasa Waktu Preggy

Hi Nak Tanya.. Bulan Puasa Dah Nak Dekat. Ada Tips Tak Macam Mana Nak Puasa Time Preggy. Kandungan Dalam 5 Bulan Skrg Ni...

1 Balas

5 bulan dpt rasa dh kan bby gerak2. Anis puasa mcm biasa masa sahur mkn kurma minum air bnyk2. Tp andai kata xlarat even sikit jgn paksa diri tau. Baby kurang gerak ka buka ja posa jugak. Nad dulu doc siap ckp syg ank kalau better ganti + bayar fidhyah nnt. Time nad xdpt rasa bby gerak lg sbb tu gagah posa sbb xrasa xlarat lnsung. Last2 result smua teruk masa checkup. Nasib la harini posa 1st day esok checkup.

4y ago

Hg posa dak anis