Minyak panas pakai di pinggang?

Hi mommies nak tanya. Sejak kebelakangan ni pinggang saya sakit sgt. Boleh ke saya sapu minyak panas dan letak koyok (pelekat panas) di pinggang? Akan ada apa apa effect tak? Dan selalu bila saya sakit pinggang saya mintak husband urut dan gosok pelahan sahaja di pinggang sbb saya takut. Btw saya dah 13w pregnant. Terima kasih ☺️

1 Balas

Blkg pinggang boleh tapi area perut jangan. Banyakkan minum susu ye.

2y ago

Kadang2 sebab kurang kalsium, mmg akan sakit2 pinggang, kebas2 kaki tangan. Sapu smbil urut2 sikit boleh je.