Naik berat badan

Kena marah dengan cik misi,dlm masa sebulan naik 5kg..😭😭😭 ada tips tak nk turun,letih dengar misi bebel..

2 Balas

saya 1 minggu 3kg lebih naik😂.. misi just tnya berselera ke mkn sekarang ... jgn sangkut GDM jelah

2w ago

saya selera makan tu biasa je... portion Mkn Pon still suku2 separuh...ntahlah..kalau ikotkan sgt mmg pening...berat ni,X cukop salah...dah lebih lagi salah 😂 susah nk maintain kan

xleh turun. nanti affect pd kndungan. what can u do..control. tu sahaja.

2w ago

mmg ada gdm ke kena buat bsp?