10 weeks ke atas makin teruk alahan.

Hi mommies nak tanya, saya memang dari weeks 4 muntah muntah alahan. Masuk minggu ke 10 sekarang ni makin kerap muntah muntah. Mommies semua macam tu ke? Sebab orang cakap makin nak masuk trimister 2 makin kurang. Ni macam makin teruk. Makan ubat tahan muntah pun dah tak lut sekarang.

1 Balas

normal sis.saya sampai 16w maseh lagi alahan teruk sampai berat badan turun mendadak.Xsemua alahan orang sama.Ad aje yang alahan sampai trimester ke3.Kuatkan semangat ye,kalau rasa xtahan sangat alahan tuu bolee pergi hospital.moga dipermudahkan