Pilih Pengasuh

Hi mommies. Nak tanya pendapat u all. U all ok ke hantar baby kat pengasuh yg jaga ramai baby dan anak asuhan? Walau pon nampak macam takde apa2 masalah (anak nampak ok je)? Atau u all akan cari pengasuh lain walau pon bayaran nya jauh lebih mahal? Edit : termasuk baby saya ada 3 baby 2 kanak2 setahun lebih.. mula2 hantar x ramai. lama2 jadi ramai. Tgh consider nk tukar ke tidak.

9 Balas

Seeloknye jgn hantar yg rumah family mksdnye die mengasuh dkt rumah sndri.