Taska atau pengasuh

Sy nak ty pendapat mommy2 semua...baby sy 2 bulan..xlama lagi sy dah mula kerja...sekarang tgh cr pengasuh/taska untuk hantar anak nanti..sy nk tanya pendapat/pengalaman kalau sy hantar baby 2 bln ke taska..apa baik & buruk nya...t.kasih in advance atas respon/pendapat ye.. #1stimemom #firstbaby #tanyaPendapat

1 Balas

taska ni ade register dgn kementrian kebajikan. kalau ade ape2 bolh ambk tindakan. kalau pgasuh ni fee murah sikit. tp berisiko mcm2 jadi. kalau betolw percaya bolh hntr pgasuh.