pertanyaan set b'pantang

Haii u all..masa b'pantang u all pakai set b'pantang apa ye yg ok

1 Balas

Orang cakap nonaroguy . Saya beli barang pantang saya dari ig @nonanis . Tapi saya tak guna nonaroguy pun . Saya beli sabun pantang je enang nak guna masa mandi , jamu beli kurma dhuha by bonda rozita tapi sampai sekarang tak makan sebab masa tu baby prolonged jaundice . Stokin , bengkung , tungku , pilis , param , tapel semua beli dari ig tu je . Nonaroguy pun ada ubat untuk elakkan sembelit