Angin semasa mengandung

Hi mommies. Nak tanya normal ke time pregnant ni macam asyik kentut? Banyak betul angin. Tak tahu lah salah makan ke apa😣 ada tak mommies yg macam ni? 2 hari ni bila nak kentut tu perasaan tu sama macam nak kentut time period. Sakit di bawah.

1 Balas

normal rasanya. saya pun hari2x kentut. husband redha ja. da la berbau , padahal tak sakit perut. tapi maybe sbb makan ubat kot. kalau berak sendiri pun tak tahan , mcm longkang rasa. 😂 .

2y ago

Yeke sis? Hahaha itu la, mmg asyik kentut. Kentut saje.