Kentut tak lepas

Hi saya nak tanya, anak saya 3 bulan fully bf. kekadang bila nak kentut tu macam susah sangat nak keluar anginnya 🥲 kekadang kesian tengok dia mengeliat untuk buang angin. Ada masa dia akan nangis sebab kentut tak lepas 😭. Bila check perut elok je lembut, tak keras. Normal ke mommy mommy ? #firstbaby #firstmom

1 Balas

kalau perut ok, tak keras tak kembung, dan berak pun normal, bukan kentut tak lepas la tu. ada sebab lain mungkin.