Perut rasa Blotted dan kentut

Hai mommies nak tanya. ada ke yang macam saya ya? sekarang ni daya 6weeks dan saya sehari tu dekat 10 kali kot kentut aje pastu rse mcm perut angin bahdan anginn sendawa je pastu kentut memang kerap laa umpama bnyk sangat angin.. memang mcmtu ke ya? ada ke yang sama mcm saya? ke sebab apa apa tu kerap kentut#ingintahu

1 Balas

memang.. saya PON asyik2 kentut.. kuat pulak boom!! terkejut anak2 🤣 hihi.. biasa je.. awal2 ni kita banyak alahan tak lalu makan . kurang makan mual atau makan dan muntah balik.. angin masuk.. tu jadi rasa perut tak selesa kembung rasa nak kentut je.. kadang2 kejap2 sendawa. ia akan berkurangan bila dan masuk trimester kedua dan bergantung pada badan juga 😊

1y ago

ye betul saya kurang selera makan lepastu kalau makn rse mual je tapi tak muntah huhu.. rse tak selesa perut rse kembung je harap lepasni akan ok