hmmm

hmm keputihan makin teruk, makin banyak n berwarne hijau, bau hanyir..tak selesa sgt..genap 5month smlm doc amek sample keputihan then disebabkan mmg warne hijau, doc ckp mmg dah ade jangkitan kuman so doc terus bg ubat antibiotik masukkan kat bawah..hmmm nak tanye saya da cegah awal ni nanti ade effect tak kat baby?risau ?

2 Balas

Takde. Tak cegah dari awal laa yg akan lgi bahaya utk baby. Saya sampai due pun still ada keputihan alhamdulillah baby ok je. Plus saya takde jangkitan kuman just warna hijau berbau and gatal je

Berdoa supaya dpt dicegah dr awal. Nanti effect masa bersalin kalau berterusan.