false contraction tu macam mana?

hi mommies, nak tanya ni, false contraction tu perut mengeras and terasa ketat ke? sorry la kita tak tau nk bezakan. now dah 33w6d. rasa keliru jugak kadang2😌 kerap sgt perut mengeras lately ni, sakit sgt2 smpai kena atur nafas. nak tido pon susah apetah lagi nak cari posisi untuk selesakan perut😭saya first mom.

9 Balas

Sy pun susah nak ckp sis . if u rasa mcm x ok. baik awak pergi Hospital kat PAC .. Biar Dr Check