berat bayi dalam kandungan 2.3kg di usia 36 minggu

hi mommies! nak tanya.. masih sempat tak ye sy nak tambah nutrisi baby dlm kandungan usia 36 minggu ni?? sy risau.. doc kata baby kecil sedikit

4 Balas

Jangan risau, ukuran scan tak semestinya tepat. Saya masa scan pon 36w baby baru 1.9kg cmtu, tapi bila keluar tengok2 2.98 kg. Jauh betul beza🤣 2.3kg tu rasanya besar jugak

sy 36 minggu.. doktor cek graf baby naik sedikit je..minggu depan kena refer kat hospital.. sy harap xkena paksa bersalin lah.. 😌

mg dpmudahkan segalanya .aamiin

rasanya ok tu