Baby kecik dari usia kandungan

Hye nak tanya mommies kat sini, pernah tak ada pengalaman berat baby kecik dari kandungan? Saya sekarang dah 36 weeks 2 days…tapi berat baby baru 2kg. Now refer ke hospital untuk pemeriksaan pakar. Ada tak yg macam saya? Apa korang buat eh untuk make sure berat baby tambah?#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

sye 35 mnggu 2hari baby 2kg je .mnum susu anmun materna sminggu ..tdi scan 36 mnggu 2 hari dh 2.3kg ..mnum susu tu 3 kali sehari ..pagi petang n sblm tido ...telur rebus pun naikkan berat bby jugak ...

mnum susu sis. blh besarkn bby dlm perut.

mkn manis2 sikit cuma jgn berlebihan