Gain baby weight

Hi mommies, nak tanya macam mana nak naikkan berat badan anak ? Anak saya makan bubur 4x a day. Dan sebelum ni masak 2 genggam beras sehari. Bnyak jugak kuantiti dia sekali makan. Anak saya tak ada masalah makan, laju je dia bab makan. Tapi dari bulan lepas berat asyik drop, saya jafi stress. Sebab anak suka makan, apa yg saya silap ? Any suggestion ?

4 Balas

Try buat bubur daging.. Add lobak n kentang.. Renjis2 dgn oliv oil..

5y ago

Bubur daging tak pernah lgi. Will try soon .Tapi bubur dia mmg saya letak bnyak sayuran, cherry tomato, lobak, brokoli, kentang ayam. Thnkyou 😘