Perut berbunyi

Hi. Saya first mom. Skrany baby dah 3 bulan lebih. Saya nak tanya normal ke if baby minum susu then kita dapat dengar perut baby berbunyi. Bunyi dia macam bunyi perut kita tengah lapar tu. Anak saya masih fully susu badan. Bila saya direct feed dia. Saya dengar bunyi perut tu. Risau.

3 Balas

sama sis, anak 3 bulan lebih ada masa saya dapat dengar bunyi perut dia, saya pun urut urut sebab takut angin

eh sama ank sya pn.. sya pn trtnya² juga.. org ckp ank sya msuk angin..tpi perut dia x kmbung, x meragam..

Normal. Itu bunyi pergerakan usus. Sama juga dengan kita yang dewasa ni.