BALIK KE NEGERI ASAL

Hi mommies! Nak tanya, ada x yg terlepas balik ke negeri sendiri utk checkup mengandung & bersalin musim pkp nie? Kalau ada boleh tahu mcm mna prosedur yg mommies buat utk balik? Saya last chckup dkat klnik jb 17 may nty & plan nk balik raya trus utk chckup seterusnya di Penang. Doc cakap tnjuk buku pink je klo polis tnya. Boleh bgi cadangan. Trima kasih ?

1 Balas

Boleh mnta surat kt balai polis gak utk pengesahan. Tgk berita baru2 ni ada kata cmtu.

4y ago

Bawa buku skli klu nk pi. Harap2 polis boleh bg surat.