Buku Pink

Hye semua..nak tanya siapa ada pengalaman or yg tahu mcm mna ya kalau kita dh bukak buku pink d klinik lain..pastu kita balik kpg n pastu nk trs stay je kat kpg sampai bersalin? Mcm mna procedure dia ya..

1 Balas

Nanti last checkup kat tempat lama, inform dekat nurse kata nak balik kg pantang kat sana. Nanti dia akan take note. Lepas tu bila awak balik kg, p kat klinik [email protected] yang terdekat. Inform kata nak tumpang check up sini sampai bersalin. Buku lama tu bawak skali. Nnti senang nurse nak check

4y ago

Maaf sis nk tya..kalo kita dh blik kg baru decided nk stay kpg je n takde dh g klinik tmpt lma tu cmner pulak ye sis