Jus Mamariam

Hi mommies. Nak tanya, ada tak sesiapa yg pernah try consume jus mamariam?

1 Balas

Saya minum masa mengandung... Dalam pantang... Sampai sekarang... Saya stop semua supplement lain, minum jus Mamariam jaa...

2y ago

Kebaikan Mamariam Mamariam ni diformulasi dengan bahan2 sunnah seperti roselle, delima, kurma ajwa, madu, habbatusauda. ✅Melancarkan kitaran haid ✅Menguatkan rahim ✅Mencegah & mengurangkan keputihan ✅Mematangkan dan menambah telur ovum ✅Membantu masalah CYST dan PCOS ✅Menstabilkan hormon ✅Menstabilkan gula dalam darah ✅Membantu masalah alahan ✅Membantu masalah lesu dan penat ✅Menaikkan HB ✅Membantu masalah jaundice/demam kuning