Jus mamariam

Hai,nak tnye ada yang pernah consume jus mamariam tak

7 Balas

Saya consume smpai 6 botol masa awal2 trimester dgn trimester 2, last2 stop sbb mcm tak load dgn saya. Mgkin org lain okay dgn saya je tak membantu😮‍💨

2y ago

Hb tak naik heheh😮‍💨 tak menjadi la pada saya, sis cuba la kot mahu jadi dgn sis

saya minum, alhamdulillah tak ada masalah hb. strt awl pregnant mg hb cantik je. ikot badn sis,ada org serasi ada org tak.

Saya minum 3 bulan dari sblm pregnant smpai tgh pregnant skrg. Alhamdulillah hb semua cantik nurse cakap😊

saya pernah minum tapi tak serasi. saya minum pati delima gulsan

2y ago

sis.. kalau ade gdm better elakkan.. sbb lain badan lain.. kalau nk minum susu untk gdm boleh amik HL atau mamadil.. xmnis sgt.. hb okey.. sy pun ade PIH.. tp sy byk amal minum air barli kosong setiap hari.. air rendaman asam keping.. lemon+bawang putih.. tp nk2 due ni mcm tggi jgk drh tp xlebih 150 la.. kalau kat klinik.. kat umah pantau okey aje cantik.. sy on ubat

Sy pun minum jus mamariam 😄 tapi sy Mmng byk makan buah juga

2y ago

Buah avocado, buah plum ,Apple ,pisang & Chia seed bagus utk elak sembelit 😍

Sy mnum.. Alhamdulillah smua ok

Consume tp stop sbb tk membantu.

2y ago

Sy mkn tp hb tetap turun. Smpai kne cucuk ubat direct. Mungkin tak serasi dgn sy.