Selsema lama

Hi mommies. Nak tanya, ada tak anak2 mommies selsema lama? Anak saya haritu selsema lama, dan beransur baik dengan strimar semua. Dr cakap semua okey as long as paru2 dia clear. Kadang bila dia berdiri tak bunyi, kadang bila baring bunyi, kadang tak bunyi🥹 any tips mommies? Ni dah nak masuk 2 minggu dia selsema. Getting better cuma tak hilang sepenuhnya lagi.

1 Balas

kalau sy, sapu minyak herba asmak. pastu mandikan anak dengan epsom salt/magnesium flakes.