Hidung tersumbat tapi bukan selsema

Hi bayi dah 4 bulan lebih. Hidung macam tersumbat sebab dengar dia bunyi kroh kroh kroh bila bernafas atau minum susu. Tapi tiada selsema. Taik mata berselepat. Macam mana nak hilang kan? Ada apa2 tips tk? Mohon tunjuk ajar semua 🙇🏻‍♀️🥹 #firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

klu orng tua dulu sedut kn haha saya tk berani tkut kita ade kuman..cuba beli kan minyak herba asmak yg viral dkt tiktok. and beli patch yg viral dkt tiktok tu juga.

8mo ago

Okay baik terima kasih puan.. nanti saya cuba yg dulu. Puan dah cuba ke yg puan suggest ni?