Peluang Untuk Menang Pam Susu!

Hi mommies! 👋🏼 Nak pam susu percuma tak? 🎁 WOW! Jom join contest kami. Senang je tau. Ikut laman sosial Facebook dan Instagram, komen sebanyak mungkin di bawah dan tag rakan anda di post di Instagram juga! https://www.instagram.com/p/CEs8DtCpCuK/?igshid=1xwjlto4wd1cb JOM JOM JOM! 🥰😍

Peluang Untuk Menang Pam Susu!
22549 Balas

TAPxHaenim, saya ingin memenangi Haenim NexusFit 7v kerana : If am looking for a easy to carry yet powerful breast pump, and Haenim NexusFit™️ 7V is the best option! It has everything that a breastfeeding mommy, especially new mommy like me needs and it's all in a compact body. • Closed-system double breast pump ( save more time to pump as double pump can empty both breast one shot) • Massage & Expression Mode (so nice with this mode as massage mode can trigger let down and I can express more) • Total 80 different setting • With NexusFit™️ accessories (painless pumping experience and can be happy all the way throughout my pumping journey) • Built-in LED night light with adjustable brightness (so easy to pump at night!!) • Smart memory function to save your favourite setting (this i like. as i just can press my favourite one🙂) • Easy interactive LED display (for a new mom, this is so nice) • Convenient Charging with USB Type-C (everyone has that usb charging..no problem with charging) • Ultrasilent breast pump for quiet pumping (i wont disturb everyone around me) • Portable! (say it! I can pump in the car, in the office, at home) • 385g (so light, can keep in my handbag too) Saya juga suka mengongsikan perkara yang baik. dengan memenangi pam susu ini, boleh lah saya share ini dengan semua ibu ibu di luar sana. Terima kasih TAPxHaenim kerana memilih saya sebagai pemenang🙏 TAPxHaenim, saya ingin memenangi Haenim NexusFit 7v kerana : If am looking for a easy to carry yet powerful breast pump, and Haenim NexusFit™️ 7V is the best option! It has everything that a breastfeeding mommy, especially new mommy like me needs and it's all in a compact body. • Closed-system double breast pump ( save more time to pump as double pump can empty both breast one shot) • Massage & Expression Mode (so nice with this mode as massage mode can trigger let down and I can express more) • Total 80 different setting • With NexusFit™️ accessories (painless pumping experience and can be happy all the way throughout my pumping journey) • Built-in LED night light with adjustable brightness (so easy to pump at night!!) • Smart memory function to save your favourite setting (this i like. as i just can press my favourite one🙂) • Easy interactive LED display (for a new mom, this is so nice) • Convenient Charging with USB Type-C (everyone has that usb charging..no problem with charging) • Ultrasilent breast pump for quiet pumping (i wont disturb everyone around me) • Portable! (say it! I can pump in the car, in the office, at home) • 385g (so light, can keep in my handbag too) Saya juga suka mengongsikan perkara yang baik. dengan memenangi pam susu ini, boleh lah saya share ini dengan semua ibu ibu di luar sana. Terima kasih TAPxHaenim kerana memilih saya sebagai pemenang🙏 TAPxHaenim, saya ingin memenangi Haenim NexusFit 7v kerana : If am looking for a easy to carry yet powerful breast pump, and Haenim NexusFit™️ 7V is the best option! It has everything that a breastfeeding mommy, especially new mommy like me needs and it's all in a compact body. • Closed-system double breast pump ( save more time to pump as double pump can empty both breast one shot) • Massage & Expression Mode (so nice with this mode as massage mode can trigger let down and I can express more) • Total 80 different setting • With NexusFit™️ accessories (painless pumping experience and can be happy all the way throughout my pumping journey) • Built-in LED night light with adjustable brightness (so easy to pump at night!!) • Smart memory function to save your favourite setting (this i like. as i just can press my favourite one🙂) • Easy interactive LED display (for a new mom, this is so nice) • Convenient Charging with USB Type-C (everyone has that usb charging..no problem with charging) • Ultrasilent breast pump for quiet pumping (i wont disturb everyone around me) • Portable! (say it! I can pump in the car, in the office, at home) • 385g (so light, can keep in my handbag too) Saya juga suka mengongsikan perkara yang baik. dengan memenangi pam susu ini, boleh lah saya share ini dengan semua ibu ibu di luar sana. Terima kasih TAPxHaenim kerana memilih saya sebagai pemenang🙏

KENAPA SAYA INGIN MEMENANGI HAENIM NEXUSFIT 7V PORTABLE BREASTPUMP DARI HAENIM.... Saya merupakan ibu menyusu bayi perempuan yang kini berusia 10 bulan. Namun begitu, perjalanan penyusuan saya bukan lah semudah yang disangka. Saya didapati mempunyai fibroid di kedua dua belah payudara bersaiz 10 sen, 20sen dan 50sen! Namun ia sedikit pun tidak mematahkan semangat saya. Saya tetap meneruskan penyusuan saya hingga ke hari ini, dan berazam menyempurnakannya hingga bayi saya genap 24 bulan. Buat masa ini saya menyusukan bayi saya secara terus namun tetap mengepam susu sebagai bekalan apabila saya dimasukkan ke wad untuk pembedahan mengeluarkan fibroid tersebut. Malangnya, saya mengepam susu menggunakan pam susu yang menyebabkan setiap sesi mengepam merupakan suatu pengalaman yang menyakitkan. Saya sangat berbesar hati untuk memenangi Haenim Nexusfit 7V bagi melancarkan urusan saya menyediakan bekalan susu yang secukupnya untuk puteri saya sewaktu hari pembedahan hingga ke proses penyembuhan nanti. Sejujurnya, buat masa ini, ‘bank susu’ bayi saya hanya ada lebih kurang 30oz sahaja. Saya berasa amat sedih memikirkan hari pembedahan yang semakin hampir, tetapi bekalan susu anak saya masih sedikit. Dengan Haenim Nexusfit 7V, saya pasti ia akan memudahkan urusan saya menyediakan bekalan susu nanti, ini kerana : 🍎H🍎aenim Nexus 7V dilengkapi dengan ‘breastshield’ diperbuat dari silikon yang didatangkan sesuai untuk puting payudara berukuran 20mm hingga 32mm. 🍎A🍎mat mudah dikendalikan, saiz serta bentuk yang sangat ideal, lebih senyap dan jimat bateri. Ibu boleh mengepam susu walaupun sedang bekerja tanpa diketahui oleh orang sekeliling. Mengagumkan! 🍎E🍎rgonomik. Ibu tak perlu susah hati lagi, dengan Haenim Nexus Fit7V, pam lah cecair emas anda dengan lebih selesa. 🍎N🍎ight Pumping? Haenim Nexus Fit7V diperhebat dengan lampu LED yang boleh dilaraskan. Terbaik! 🍎I🍎bu akan menikmati pengalaman penyusuan yang sangat indah dengan Haenim Nexus Fit7V tanpa mengalami rasa sakit di payudara setiap kali mengepam susu. Hal ini kerana, ia didatangkan dengan 15 level mode perahan dan 5 mode urutan, ITU MEMANG SANGAT TERBAIK! 🍎M🍎oga saya terpilih menjadi ibu bertuah tersebut memiliki Haenim Nexus Fit7V ini! Akan saya kongsikan detik ceria simanja saya menikmati cecair emas walaupun pada kala itu tubuh saya dalam proses penyembuhan. Terima Kasih THE ASIAN PARENT dan HAENIM untuk kesempatan yang sangat sangat berharga ini ❤️ FB : Nursuhaida Suhod IG : @nursuhaidasuhod ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️ Sayang-sayang Mama risau, Susu Mama banyak, pam nya sakit; NexusFit7V buat Mama angau, Stok susu confirm tak lagi sikit. Sayang-sayang Mama risau, Hari pembedahan makin hampir; Stok susu Mama macam nak kemarau, NexusFit7V pls bantu Mama yang sedih. Sayang-sayang Mama risau, Both breast Mama ada fibroid; Mama buntu hati galau, NexusFit7V hebat, Mama tak lagi paranoid. Sayang-sayang Mama risau, Setiap kali pumping Mama nak nangis; Harap menang NexusFit7V yang wau! 15 mode perahan, 5 mode urutan, patut lah laris! Sayang-sayang Mama risau, Boleh ke pam di dalam gelap; NexusFit7V apa nak hirau, Lampu LED boleh laras memang mantap!

KENAPA SAYA INGIN MEMENANGI HAENIM NEXUSFIT 7V PORTABLE BREASTPUMP DARI HAENIM.... Saya merupakan ibu menyusu bayi perempuan yang kini berusia 10 bulan. Namun begitu, perjalanan penyusuan saya bukan lah semudah yang disangka. Saya didapati mempunyai fibroid di kedua dua belah payudara bersaiz 10 sen, 20sen dan 50sen! Namun ia sedikit pun tidak mematahkan semangat saya. Saya tetap meneruskan penyusuan saya hingga ke hari ini, dan berazam menyempurnakannya hingga bayi saya genap 24 bulan. Buat masa ini saya menyusukan bayi saya secara terus namun tetap mengepam susu sebagai bekalan apabila saya dimasukkan ke wad untuk pembedahan mengeluarkan fibroid tersebut. Malangnya, saya mengepam susu menggunakan pam susu yang menyebabkan setiap sesi mengepam merupakan suatu pengalaman yang menyakitkan. Saya sangat berbesar hati untuk memenangi Haenim Nexusfit 7V bagi melancarkan urusan saya menyediakan bekalan susu yang secukupnya untuk puteri saya sewaktu hari pembedahan hingga ke proses penyembuhan nanti. Sejujurnya, buat masa ini, ‘bank susu’ bayi saya hanya ada lebih kurang 30oz sahaja. Saya berasa amat sedih memikirkan hari pembedahan yang semakin hampir, tetapi bekalan susu anak saya masih sedikit. Dengan Haenim Nexusfit 7V, saya pasti ia akan memudahkan urusan saya menyediakan bekalan susu nanti, ini kerana : 🍎H🍎aenim Nexus 7V dilengkapi dengan ‘breastshield’ diperbuat dari silikon yang didatangkan sesuai untuk puting payudara berukuran 20mm hingga 32mm. 🍎A🍎mat mudah dikendalikan, saiz serta bentuk yang sangat ideal, lebih senyap dan jimat bateri. Ibu boleh mengepam susu walaupun sedang bekerja tanpa diketahui oleh orang sekeliling. Mengagumkan! 🍎E🍎rgonomik. Ibu tak perlu susah hati lagi, dengan Haenim Nexus Fit7V, pam lah cecair emas anda dengan lebih selesa. 🍎N🍎ight Pumping? Haenim Nexus Fit7V diperhebat dengan lampu LED yang boleh dilaraskan. Terbaik! 🍎I🍎bu akan menikmati pengalaman penyusuan yang sangat indah dengan Haenim Nexus Fit7V tanpa mengalami rasa sakit di payudara setiap kali mengepam susu. Hal ini kerana, ia didatangkan dengan 15 level mode perahan dan 5 mode urutan, ITU MEMANG SANGAT TERBAIK! 🍎M🍎oga saya terpilih menjadi ibu bertuah tersebut memiliki Haenim Nexus Fit7V ini! Akan saya kongsikan detik ceria simanja saya menikmati cecair emas walaupun pada kala itu tubuh saya dalam proses penyembuhan. Terima Kasih THE ASIAN PARENT dan HAENIM untuk kesempatan yang sangat sangat berharga ini ❤️ FB : Nursuhaida Suhod IG : @nursuhaidasuhod ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sayang-sayang Mama risau, Susu Mama banyak, pam nya sakit; NexusFit7V buat Mama angau, Stok susu confirm tak lagi sikit. Sayang-sayang Mama risau, Hari pembedahan makin hampir; Stok susu Mama macam nak kemarau, NexusFit7V pls bantu Mama yang sedih. Sayang-sayang Mama risau, Both breast Mama ada fibroid; Mama buntu hati galau, NexusFit7V hebat, Mama tak lagi paranoid. Sayang-sayang Mama risau, Setiap kali pumping Mama nak nangis; Harap menang NexusFit7V yang wau! 15 mode perahan, 5 mode urutan, patut lah laris! Sayang-sayang Mama risau, Boleh ke pam di dalam gelap; NexusFit7V apa nak hirau, Lampu LED boleh laras memang mantap!

KENAPA SAYA INGIN MEMENANGI HAENIM NEXUSFIT 7V PORTABLE BREASTPUMP DARI HAENIM.... Saya merupakan ibu menyusu bayi perempuan yang kini berusia 10 bulan. Namun begitu, perjalanan penyusuan saya bukan lah semudah yang disangka. Saya didapati mempunyai fibroid di kedua dua belah payudara bersaiz 10 sen, 20sen dan 50sen! Namun ia sedikit pun tidak mematahkan semangat saya. Saya tetap meneruskan penyusuan saya hingga ke hari ini, dan berazam menyempurnakannya hingga bayi saya genap 24 bulan. Buat masa ini saya menyusukan bayi saya secara terus namun tetap mengepam susu sebagai bekalan apabila saya dimasukkan ke wad untuk pembedahan mengeluarkan fibroid tersebut. Malangnya, saya mengepam susu menggunakan pam susu yang menyebabkan setiap sesi mengepam merupakan suatu pengalaman yang menyakitkan. Saya sangat berbesar hati untuk memenangi Haenim Nexusfit 7V bagi melancarkan urusan saya menyediakan bekalan susu yang secukupnya untuk puteri saya sewaktu hari pembedahan hingga ke proses penyembuhan nanti. Sejujurnya, buat masa ini, ‘bank susu’ bayi saya hanya ada lebih kurang 30oz sahaja. Saya berasa amat sedih memikirkan hari pembedahan yang semakin hampir, tetapi bekalan susu anak saya masih sedikit. Dengan Haenim Nexusfit 7V, saya pasti ia akan memudahkan urusan saya menyediakan bekalan susu nanti, ini kerana : 🍎H🍎aenim Nexus 7V dilengkapi dengan ‘breastshield’ diperbuat dari silikon yang didatangkan sesuai untuk puting payudara berukuran 20mm hingga 32mm. 🍎A🍎mat mudah dikendalikan, saiz serta bentuk yang sangat ideal, lebih senyap dan jimat bateri. Ibu boleh mengepam susu walaupun sedang bekerja tanpa diketahui oleh orang sekeliling. Mengagumkan! 🍎E🍎rgonomik. Ibu tak perlu susah hati lagi, dengan Haenim Nexus Fit7V, pam lah cecair emas anda dengan lebih selesa. 🍎N🍎ight Pumping? Haenim Nexus Fit7V diperhebat dengan lampu LED yang boleh dilaraskan. Terbaik! 🍎I🍎bu akan menikmati pengalaman penyusuan yang sangat indah dengan Haenim Nexus Fit7V tanpa mengalami rasa sakit di payudara setiap kali mengepam susu. Hal ini kerana, ia didatangkan dengan 15 level mode perahan dan 5 mode urutan, ITU MEMANG SANGAT TERBAIK! 🍎M🍎oga saya terpilih menjadi ibu bertuah tersebut memiliki Haenim Nexus Fit7V ini! Akan saya kongsikan detik ceria simanja saya menikmati cecair emas walaupun pada kala itu tubuh saya dalam proses penyembuhan. Terima Kasih THE ASIAN PARENT dan HAENIM untuk kesempatan yang sangat sangat berharga ini ❤️ FB : Nursuhaida Suhod IG : @nursuhaidasuhod Sayang-sayang Mama risau, Susu Mama banyak, pam nya sakit; NexusFit7V buat Mama angau, Stok susu confirm tak lagi sikit. Sayang-sayang Mama risau, Hari pembedahan makin hampir; Stok susu Mama macam nak kemarau, NexusFit7V pls bantu Mama yang sedih. Sayang-sayang Mama risau, Both breast Mama ada fibroid; Mama buntu hati galau, NexusFit7V hebat, Mama tak lagi paranoid. Sayang-sayang Mama risau, Setiap kali pumping Mama nak nangis; Harap menang NexusFit7V yang wau! 15 mode perahan, 5 mode urutan, patut lah laris! Sayang-sayang Mama risau, Boleh ke pam di dalam gelap; NexusFit7V apa nak hirau, Lampu LED boleh laras memang mantap! ❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛

KENAPA SAYA INGIN MEMENANGI HAENIM NEXUSFIT 7V PORTABLE BREASTPUMP DARI HAENIM.... Saya merupakan ibu menyusu bayi perempuan yang kini berusia 10 bulan. Namun begitu, perjalanan penyusuan saya bukan lah semudah yang disangka. Saya didapati mempunyai fibroid di kedua dua belah payudara bersaiz 10 sen, 20sen dan 50sen! Namun ia sedikit pun tidak mematahkan semangat saya. Saya tetap meneruskan penyusuan saya hingga ke hari ini, dan berazam menyempurnakannya hingga bayi saya genap 24 bulan. Buat masa ini saya menyusukan bayi saya secara terus namun tetap mengepam susu sebagai bekalan apabila saya dimasukkan ke wad untuk pembedahan mengeluarkan fibroid tersebut. Malangnya, saya mengepam susu menggunakan pam susu yang menyebabkan setiap sesi mengepam merupakan suatu pengalaman yang menyakitkan. Saya sangat berbesar hati untuk memenangi Haenim Nexusfit 7V bagi melancarkan urusan saya menyediakan bekalan susu yang secukupnya untuk puteri saya sewaktu hari pembedahan hingga ke proses penyembuhan nanti. Sejujurnya, buat masa ini, ‘bank susu’ bayi saya hanya ada lebih kurang 30oz sahaja. Saya berasa amat sedih memikirkan hari pembedahan yang semakin hampir, tetapi bekalan susu anak saya masih sedikit. Dengan Haenim Nexusfit 7V, saya pasti ia akan memudahkan urusan saya menyediakan bekalan susu nanti, ini kerana : 🍎H🍎aenim Nexus 7V dilengkapi dengan ‘breastshield’ diperbuat dari silikon yang didatangkan sesuai untuk puting payudara berukuran 20mm hingga 32mm. 🍎A🍎mat mudah dikendalikan, saiz serta bentuk yang sangat ideal, lebih senyap dan jimat bateri. Ibu boleh mengepam susu walaupun sedang bekerja tanpa diketahui oleh orang sekeliling. Mengagumkan! 🍎E🍎rgonomik. Ibu tak perlu susah hati lagi, dengan Haenim Nexus Fit7V, pam lah cecair emas anda dengan lebih selesa. 🍎N🍎ight Pumping? Haenim Nexus Fit7V diperhebat dengan lampu LED yang boleh dilaraskan. Terbaik! 🍎I🍎bu akan menikmati pengalaman penyusuan yang sangat indah dengan Haenim Nexus Fit7V tanpa mengalami rasa sakit di payudara setiap kali mengepam susu. Hal ini kerana, ia didatangkan dengan 15 level mode perahan dan 5 mode urutan, ITU MEMANG SANGAT TERBAIK! 🍎M🍎oga saya terpilih menjadi ibu bertuah tersebut memiliki Haenim Nexus Fit7V ini! Akan saya kongsikan detik ceria simanja saya menikmati cecair emas walaupun pada kala itu tubuh saya dalam proses penyembuhan. Terima Kasih THE ASIAN PARENT dan HAENIM untuk kesempatan yang sangat sangat berharga ini ❤️ FB : Nursuhaida Suhod IG : @nursuhaidasuhod 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 Sayang-sayang Mama risau, Susu Mama banyak, pam nya sakit; NexusFit7V buat Mama angau, Stok susu confirm tak lagi sikit. Sayang-sayang Mama risau, Hari pembedahan makin hampir; Stok susu Mama macam nak kemarau, NexusFit7V pls bantu Mama yang sedih. Sayang-sayang Mama risau, Both breast Mama ada fibroid; Mama buntu hati galau, NexusFit7V hebat, Mama tak lagi paranoid. Sayang-sayang Mama risau, Setiap kali pumping Mama nak nangis; Harap menang NexusFit7V yang wau! 15 mode perahan, 5 mode urutan, patut lah laris! Sayang-sayang Mama risau, Boleh ke pam di dalam gelap; NexusFit7V apa nak hirau, Lampu LED boleh laras memang mantap!

KENAPA SAYA INGIN MEMENANGI HAENIM NEXUSFIT 7V PORTABLE BREASTPUMP DARI HAENIM.... Saya merupakan ibu menyusu bayi perempuan yang kini berusia 10 bulan. Namun begitu, perjalanan penyusuan saya bukan lah semudah yang disangka. Saya didapati mempunyai fibroid di kedua dua belah payudara bersaiz 10 sen, 20sen dan 50sen! Namun ia sedikit pun tidak mematahkan semangat saya. Saya tetap meneruskan penyusuan saya hingga ke hari ini, dan berazam menyempurnakannya hingga bayi saya genap 24 bulan. Buat masa ini saya menyusukan bayi saya secara terus namun tetap mengepam susu sebagai bekalan apabila saya dimasukkan ke wad untuk pembedahan mengeluarkan fibroid tersebut. Malangnya, saya mengepam susu menggunakan pam susu yang menyebabkan setiap sesi mengepam merupakan suatu pengalaman yang menyakitkan. Saya sangat berbesar hati untuk memenangi Haenim Nexusfit 7V bagi melancarkan urusan saya menyediakan bekalan susu yang secukupnya untuk puteri saya sewaktu hari pembedahan hingga ke proses penyembuhan nanti. Sejujurnya, buat masa ini, ‘bank susu’ bayi saya hanya ada lebih kurang 30oz sahaja. Saya berasa amat sedih memikirkan hari pembedahan yang semakin hampir, tetapi bekalan susu anak saya masih sedikit. Dengan Haenim Nexusfit 7V, saya pasti ia akan memudahkan urusan saya menyediakan bekalan susu nanti, ini kerana : 🍎H🍎aenim Nexus 7V dilengkapi dengan ‘breastshield’ diperbuat dari silikon yang didatangkan sesuai untuk puting payudara berukuran 20mm hingga 32mm. 🍎A🍎mat mudah dikendalikan, saiz serta bentuk yang sangat ideal, lebih senyap dan jimat bateri. Ibu boleh mengepam susu walaupun sedang bekerja tanpa diketahui oleh orang sekeliling. Mengagumkan! 🍎E🍎rgonomik. Ibu tak perlu susah hati lagi, dengan Haenim Nexus Fit7V, pam lah cecair emas anda dengan lebih selesa. 🍎N🍎ight Pumping? Haenim Nexus Fit7V diperhebat dengan lampu LED yang boleh dilaraskan. Terbaik! 🍎I🍎bu akan menikmati pengalaman penyusuan yang sangat indah dengan Haenim Nexus Fit7V tanpa mengalami rasa sakit di payudara setiap kali mengepam susu. Hal ini kerana, ia didatangkan dengan 15 level mode perahan dan 5 mode urutan, ITU MEMANG SANGAT TERBAIK! 🍎M🍎oga saya terpilih menjadi ibu bertuah tersebut memiliki Haenim Nexus Fit7V ini! Akan saya kongsikan detik ceria simanja saya menikmati cecair emas walaupun pada kala itu tubuh saya dalam proses penyembuhan. Terima Kasih THE ASIAN PARENT dan HAENIM untuk kesempatan yang sangat sangat berharga ini ❤️ FB : Nursuhaida Suhod IG : @nursuhaidasuhod 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 Sayang-sayang Mama risau, Susu Mama banyak, pam nya sakit; NexusFit7V buat Mama angau, Stok susu confirm tak lagi sikit. Sayang-sayang Mama risau, Hari pembedahan makin hampir; Stok susu Mama macam nak kemarau, NexusFit7V pls bantu Mama yang sedih. Sayang-sayang Mama risau, Both breast Mama ada fibroid; Mama buntu hati galau, NexusFit7V hebat, Mama tak lagi paranoid. Sayang-sayang Mama risau, Setiap kali pumping Mama nak nangis; Harap menang NexusFit7V yang wau! 15 mode perahan, 5 mode urutan, patut lah laris! Sayang-sayang Mama risau, Boleh ke pam di dalam gelap; NexusFit7V apa nak hirau, Lampu LED boleh laras memang mantap!

KENAPA SAYA INGIN MEMENANGI HAENIM NEXUSFIT 7V PORTABLE BREASTPUMP DARI HAENIM.... Saya merupakan ibu menyusu bayi perempuan yang kini berusia 10 bulan. Namun begitu, perjalanan penyusuan saya bukan lah semudah yang disangka. Saya didapati mempunyai fibroid di kedua dua belah payudara bersaiz 10 sen, 20sen dan 50sen! Namun ia sedikit pun tidak mematahkan semangat saya. Saya tetap meneruskan penyusuan saya hingga ke hari ini, dan berazam menyempurnakannya hingga bayi saya genap 24 bulan. Buat masa ini saya menyusukan bayi saya secara terus namun tetap mengepam susu sebagai bekalan apabila saya dimasukkan ke wad untuk pembedahan mengeluarkan fibroid tersebut. Malangnya, saya mengepam susu menggunakan pam susu yang menyebabkan setiap sesi mengepam merupakan suatu pengalaman yang menyakitkan. Saya sangat berbesar hati untuk memenangi Haenim Nexusfit 7V bagi melancarkan urusan saya menyediakan bekalan susu yang secukupnya untuk puteri saya sewaktu hari pembedahan hingga ke proses penyembuhan nanti. Sejujurnya, buat masa ini, ‘bank susu’ bayi saya hanya ada lebih kurang 30oz sahaja. Saya berasa amat sedih memikirkan hari pembedahan yang semakin hampir, tetapi bekalan susu anak saya masih sedikit. Dengan Haenim Nexusfit 7V, saya pasti ia akan memudahkan urusan saya menyediakan bekalan susu nanti, ini kerana : 🍎H🍎aenim Nexus 7V dilengkapi dengan ‘breastshield’ diperbuat dari silikon yang didatangkan sesuai untuk puting payudara berukuran 20mm hingga 32mm. 🍎A🍎mat mudah dikendalikan, saiz serta bentuk yang sangat ideal, lebih senyap dan jimat bateri. Ibu boleh mengepam susu walaupun sedang bekerja tanpa diketahui oleh orang sekeliling. Mengagumkan! 🍎E🍎rgonomik. Ibu tak perlu susah hati lagi, dengan Haenim Nexus Fit7V, pam lah cecair emas anda dengan lebih selesa. 🍎N🍎ight Pumping? Haenim Nexus Fit7V diperhebat dengan lampu LED yang boleh dilaraskan. Terbaik! 🍎I🍎bu akan menikmati pengalaman penyusuan yang sangat indah dengan Haenim Nexus Fit7V tanpa mengalami rasa sakit di payudara setiap kali mengepam susu. Hal ini kerana, ia didatangkan dengan 15 level mode perahan dan 5 mode urutan, ITU MEMANG SANGAT TERBAIK🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ 🍎M🍎oga saya terpilih menjadi ibu bertuah tersebut memiliki Haenim Nexus Fit7V ini! Akan saya kongsikan detik ceria simanja saya menikmati cecair emas walaupun pada kala itu tubuh saya dalam proses penyembuhan. Terima Kasih THE ASIAN PARENT dan HAENIM untuk kesempatan yang sangat sangat berharga ini ❤️ FB : Nursuhaida Suhod IG : @nursuhaidasuhod Sayang-sayang Mama risau, Susu Mama banyak, pam nya sakit; NexusFit7V buat Mama angau, Stok susu confirm tak lagi sikit. Sayang-sayang Mama risau, Hari pembedahan makin hampir; Stok susu Mama macam nak kemarau, NexusFit7V pls bantu Mama yang sedih. Sayang-sayang Mama risau, Both breast Mama ada fibroid; Mama buntu hati galau, NexusFit7V hebat, Mama tak lagi paranoid. Sayang-sayang Mama risau, Setiap kali pumping Mama nak nangis; Harap menang NexusFit7V yang wau! 15 mode perahan, 5 mode urutan, patut lah laris! Sayang-sayang Mama risau, Boleh ke pam di dalam gelap; NexusFit7V apa nak hirau, Lampu LED boleh laras memang mantap!