Warded at Week 36

Hi mommies! Nak kata kata semangat je. Doakan sy dan baby selamat semuanya. Warded sebab baby kecik dan kemungkinan besar keluarkan baby dengan cara induce. Tadi petang dah kena suntikan dexa kali ke 3. Esok pagi last suntikan. Mmg sakit sgt kan suntikan tu? Perghhh nak terbakar kulit bontot rasanya ?

1 Balas

Semoga selamat baby dan ibu ... Perbanyakkan baca doa "Laa ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minnazzholimin".. Sy pn kena dexa 1x je, lepas tu baby kluar pd hr yg sama.. Skrg tgh berpantang 12hr..