vaksin infulenza A

anak dan saya dah pernah kena sakit ni sakit nye ni lain mcm dari demam2 biasa tu mendadak ke 40-41 suhu boleh kena sawan 3 hari warded kat kpj dan ambik suntikan nya anak2 puan dah ambik suntikan nya blm?

2 Balas

Allahu. Moga semua baik2 shj dan anak cepat sembuh..so far anak saya baru cucuk first dose..second dose sepatutnya one month after tapi since sekarang bekalan ubat selalu habis kat klinik, pening jugak mommy ni.. Tapi alhamdulillah, so far anak saya sihat walaupun di cyberjaya ni paling tinggi kes influenza..

amin