Cyst semasa Hamil

Saya skrg 13 week, dr week 5 sehingga skrg saiz 7x7. saiz statik xmembesar..Dr suggest utk operation minggu ke 16. Kalau x buang kemungkinan besar terpusing tu tinggi sbb saiz cyst lebih dr 5cm Boleh berkongsi pendapat n pengalaman yg berpengalaman dlm operate cyst semasa hamil. Ada risiko x?#seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp Dr bg tempoh 2minggu utk bg keputusan nk operate ke x.

Cyst semasa Hamil
1 Balas

Maaf tiada pengalaman, mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat