Tips berpantang

Hi mommies and mommy to be. I due september. I plan nak berpantang rumah sendiri since rumah mak bilik sume kat tingkat atas and mak i kerja. Boleh tak share tips berpantang apa do’s and dont’s masa berpantang. Makan minum apa, leh tak i mandikan baby saya? and sume tips berpantang. Thank you in advance utk share tips ☺️

1 Balas

Cuba hired confinement helper.. dalam 3 hari.. 7 hari.. at least ada orang tolong awak.. seminggu still lemah lagi.