Tips Berpantang Sendiri

Boleh share tips berpantang sendiri ? Sy tak nak menyusahkan mak sy, sebab dia pun x sihat sangat.. Ini first bby, mmg xd pengalaman berpantang.. At least boleh get ready dr sekarang ?

1 Balas

jgn bg org dtg mlawat smpai betul2 kuat. kalau husbnd tak reti masak,buat stok makanan frozen. carik tukang urut. beli brg basah siap2. pastikan ade duit simpanan lepas bsalin kat tgn bukan dalam bank banyakkan sabar