Antara dua ini, mana yang menjadi pilihan anda?

Hi Mommies dan bakal Mommies! Pasti anda biasa melihat kedua-dua ini kan? Selalunya, mana yang menjadi pilihan anda? Mari kongsikan bersama kami, mengapa anda memilih itu! Pasti ramai ingin tahu :)

Antara dua ini, mana yang menjadi pilihan anda?
19 Balas

First pregnant upt pakai cassete titik tu je . 2nd time rase mcm pregnant test pakai digital +ve , a few days tetibe kuar darah , gi hsptal dr suspek luar rahim . Dr buat upt -ve , scan melalui camera kat bawah Alhamdulillah syukur xde apa2 . Taubat aku nk pakai yg digital 😂 Doktor kata test upt pakai kit murah je. Alhamdulillah skrg my real baby no 2 inshaAllah , dh 2bulan lebih . Doakan ye

2-2 guna. mula test guna strip je. then guna digital untuk confirmkan berapa week. pastu g scan perut kat klinik. 1st time preggy. abis semua ak try. hahaha. due 18.8 ni. doakan moga sy dapat lahir on time ye moms² semua. moga Allah permudahkan segala urusan kita kelak agar dapat lahirkan cahaya mata yg comel dan sempurna dr segi akal dan fizikalnya. aamiin

Biasa mng buat koleksi byk yg strip tu. Asal delay period je mmg pakai yg strip tu lah sbb murah beli byk2. Bila makin pekat line baru beli cb tu sbb mahal 🤣 alhamdulillah dah 3 bulan in shaa allah due ogos ni. Xcaya sbb 5 tahun tggu 😭 miga urusan bakal2 ibu semua dipermudahkan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕💕💕💕

Strip. mampu milik. Nak pengesahan, saya prefer bayar di klinik (RM60++)drpd beli digital CB (RM30++). Haha

saya dua² pkai 😂 sbb yg strip ni time double line kabur .. susah nak caye ngn mata sendiri 😅

digital ataupun yg lagi 1..strip tu tak reti guna hahaha

Strip diikuti dgn digital utk kepastian. :)

X pkai 2 bendaa ni, pkai y color pink

strip.. digital tak tahu guna 🤣

dlu sy guna yg cassette