Mohon Doakan Sy.. Bersalin Induce

Hi mommies, mohon doakan sy.. Sy dh warded dr isnin.. 4kali ubat xjalan.. 1 foley balloon bru buka 3cm.. Now doktor proceed next stage utk maksimumkan bukaan supaya sy blh bersalin.. Tuhan je yg tahu peritnya.. Mohon mommies bantu saya.. Doakan sya moga dipermudahkan urusan bersalin anak pertama sy.. Jasa baik mommies hanya tuhan je yg balas.. Terima kasih ?

49 Balas

Sya dulu diinduce terus Masuk tiub balloon..malam terus beranak..awak banyakkan berjalan ..semoga dipermudahkan..

4y ago

Ya ka..sya dulu nurse buka balloon sebab dah 7cm