Doakan saya semua

Asalam semua, mohon doakan saya dipermudahkan bersalin. Dah seharian bukaan masih 3cm ?

25 Balas

Sabar ye. Saya tggu smpai 4hari baru bersalin hari tu. Zikir banyak2 doa jgn lupa. Semoga Allah permudahkan urusan. Amin

semoga awak diberi kekuatan utk mlahirkn.. aminnnn hrap ank awak ngn awak selamat.. aminnnn

Allahumma Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin. 🤲🏻💕

semoga dpermudahkan sis. kena bnykkn brjalan n naik turun tangga

semoga dipermudahkan urusan sis bersalin, aamiinn ya rabb.. 😊

Allahumma Aamiin.. Semoga dipermudahkn utk bersalin sis😍

Moga dipercepatkan bukaan dan dipermudahkan urusan bersalin

Semoga dipermudahkan mommies.. Bykkan berzikir ya.

Allahhu..semoga dipermudahkan bersalin..aamiin..

Semoga dipermudahkan urusan sis. Aaamiinnn3.