Umur berapa mommies dapat anak pertama?

Hi mommies🤗 Min dulu orang kata muda lagi waktu dapat anak pertama😅😆 Mommies dulu umur berapa? Cuba kongsikan di ruangan komen jom🥰🤭

Umur berapa mommies dapat anak pertama?
1605 Balas

Kawin umur 18.. - merancang- skrng umur 20 n sdg mngandung ank pertama 🥰

Now tgh preggy (first preggy) -22y In sha Allah tahun dpan sambut baby-23y🥰

Alhamdulillah. Tahun ni umur 28tahun baby first. Kahwin pada umur 25tahun 😊

sy umur 19thn dh jdi ibu, skrg ank sulung dh 15thn..preggy yg ke 5 umur 34thn

umo 20 dpt ank sulong umo 23 dpt anak no 2 umo 32 on the way ank no 3(bulan8)

2020 ni bru preg .. insyallah 2021 dpt bby . Umur 29 masa tu .first baby 🥰

umur20 baby first🥰 smoga baby sntiasa sihat dan dlndungi..6 weeks🥰🥰

19 tahun masa anak sulung . sekarang 23 anak kedua tunggu hari nak bersalin

23y...skrg ank Alhamdulillah dah 5...lg 2 thn kalo ade rzeki produce lg😁

29 tahun. Give birth to My precious little angel, amanda 🤍🤍😇😇