Umur berapa mommies dapat anak pertama?

Hi mommies🤗 Min dulu orang kata muda lagi waktu dapat anak pertama😅😆 Mommies dulu umur berapa? Cuba kongsikan di ruangan komen jom🥰🤭

Umur berapa mommies dapat anak pertama?
1605 Balas

umo 30,dapat baby girl, then besalin nk dekat 7bulan.. baby sihat, then sy bersalin normal.. ☺️

Insya allah 31 tahun ni. First baby. Doakan dipermudahkan urusan i yer penghujung bln 11 nanti. ❤

Dapat anak pertama girl.. masa umur 26.. sekarang dah form 1 dah.. Alhamdulillah

Kita pun skrg umur 22thn.. Hujung Bulan 9 kite bersalin baby first insyaALLAH. Doakan selamat yee..

umor 22 first baby now 43 5 org ank..nie tgah mencuba untuk yg ke 6..

3y ago

umur 19 ank 1,skrg umur40 mau dpt ank ke 6

30..TTC almost 4 years..tlg doa kn semoga kehamilan 1st ni d’permudahkan & b’jln lancar ❤️

nikah umur 19...dpt anak pertama umur 29 Alhamdulillah sekarang ni umur dh 32 megandung anak no 2

Tgh pregnant anak pertama 5 week doakn saya & baby sihat2 & sentiasa dalam lindungan Allah Aminn

umur 34 bru dpt baby 1st.thun lpas gugur.suke ank byk tp tgk keadaan.harap body mengizinkn la

21 skrg... Hihihi.. First baby yg bakal kluar 29.8 nanti... Mudahan dipermudahkan oleh-Nya