keluar darah masa kencing

saya 11w+ , kencing ada keluar darah sikit , normal ke tak ye ? tak banyak pun dia cuma ikut aliran air kencing tu tp tkde sakit tkde apa . sy memang pakai panty liner dekat panty liner tkde pulak darah . cuma keluar time kencing

1 Balas

Normal pregnancy takkan keluar darah atau spotting awak. Pergi check ya untuk tahu punca darah itu daripada apa.

1y ago

terima kasih sis , sy bru balik dri hospital . diorng kata threatened miscarriage , tapi heartbeat baby masih cantik jd diorng suruh sy bedrest shj