Kurangkan rambut gugur

Hi ibu2, ada tips tak cara nak kurangkan rambut gugur lepas bersalin? Ada supplement or product yang berkesan tak? Beranak anak 1st dulu teruk sangat rambut gugur sampai nampak kesan botak, anak 2nd ni takut pulakk 😅

3 Balas

Rugi je beli sbb memang takde function pun. Bersabar je sis. Baby dah setahun nanti, okayla balik. Time tu bolehla try brand2 yang ada kat market. Sebelum setahun tak payahla beli. Bazir duit je. Or paling senang, potong je rambut pendek 🥲

sy makan calcium tab blackmores masa mengandung ni, sy perasan rambut susah gugur, sebelum mengandung gugur teruk rambut sy smpai blh buat bola rambut lepas sikat.

kalau saya,saya biarkan je..nnt lama2 rambut akan lebat sendiri..rambut gugur tu sbb hormon xstabil