Baby kuat meracau

Mommies, baby saya baru 23 hari. Asal waktu mlm je, dia tetiba nangis tanpa sebab.. Dia tidur then tetiba nangis. Pampers dah tukar, susu x nak. Any solution x? Buntu saya dibuatnya.

5 Balas

sllu pasang zikir,ayat kursi mlm ii dkt Dy,kdg bby ni nmpk apa yg kita x nmpk

try letak minyak ke perut dia, kot tak selesa ke, ataupun buka zikir kt dia.

nangis dalam tidur ke atau nangis sampai terjaga?

1y ago

dua².. klau dlm tidur tu,kena angkat dia baru dia stop nangis. klau panggil nama je, walaupun dia celik tetap nangis.

cuba bendung dan buat 5s .

Try burp lama2..