Nak bersama dengan suami

hi mommies. kandungan saya baru 5weeks saya nk bersama dengan suami saya. sampai terbawa bawa mmpi bersama dgn suami. suami saya ckp tak bahaya ke untuk kndungan. dia tak berani tapi saya pula nak😞 seeloknya boleh bersama weeks ke berapa ya

31 Balas

depends ats rahim kot... sy dr mula prgnt smpai 25w ok xde mslh.. brsma smggu 2x... dr ank sulung smpai ank no 3 ni

sya kadang ada la jgk. tp sy x berani lagi utk bersama. sya bnyk fkr kn kandungan sya...

Saya dari tau pregnant 4w, ada je bersama tp xkerap la, seminggu sekali or 2 je

i rs ok je.. i tiap minggu bersama start dr wk 4 lg.skrg dah weeks 15😄

first baby ke? kalau x ada sejarah rahim x kuat boleh je. ada posisi yg sesuai

2y ago

ha ah sis, first baby. festime pregnant tu sy tktau

boleh cuma buang luar sbb mani lelaki blh melembutkn cervix utk bukaan .

2y ago

hihi betul tu . dh hujung² baruu boleh buang dlm . bukaan cepat . cepat bersalin . cuma kene sllu tahan kalau dtg false contraction tu smpai contraction sebenar smpai nnti . jgn lupa buat perineum massage tau . supaya tak koyak waktu bersalin .

sy ok ja dri 5w smpai skrg.cuma skrg dh kurang sbb perut dh besar

jgn kerap la...sminggu sekali pun ok sudh... sbb saya pun cmtu

2y ago

oh yke.. baik sis noted❤️

5week Masih trlalu awal..😅 sgt risiko.

Klu x sayang anak…boleh je..ikut nasib…

2y ago

kenapa sis ckp mcmtu. dia tanya je, siapa je tak sayang anak. kalau dia tak sayang, dia tak tanya