Bole ke x bersama

Dah bole bersama dgn suami x? Sebab kmi takut tak berani nak bersama sebab kandungan dah masuk 17week

3 Balas

boleh je sis, sy start 8week lg bersama suami, now dah 15week. janji jgn ganas2 and cari posisi yang selamat untuk ibu mengandung. tapi ikut badan juga sis klu sy memang xde sakit ataupun spotting lepas bersama tu.

sy pun 17w sis. tp, bile suami minta tu, sy bagi tp, arrghh.. 2w sekali la. sbb, sy rase sakit kt bahagian pinggang belah kanan.. tp, kalau bole elak la sbb baby masih kecil kan

klau blh elakn sis... kn bby msih kcik..kalu nak pun kna slow2