Berita Kehamilan

Mommies, jom kongsi pengalaman anda beritahu suami selepas disahkan positif ujian upt!

Berita Kehamilan
106 Balas

Told husband yang baru balik kerja, dia macam terpinga2. I was nak excited, but he blurred agak lama 😂

Mmg cek dgn die. So mmg die org pertama yg tau huhu 🤣 die excited lbh sbb dh 7 thn penantian utk next baby

Tak surprise sbb sama2 tau masa jupe doc. 😐 dpt tgk dia tersengeh2 mcm kerang busuk pon jadi la..

Sy pnya pengalaman blom smpat bgtau..dia dh jmpa upt test dlu😂😂

Ntah...dia x excited pun dpt thu pregnant..kdg rsa dy xsyg pun bby dlm.perut ni

sy plk petang tu nk mandi cuba test tup2 husb terkejut mcm x caye heheh 😂😂

Tak pandai surprise. Sbb tak rasa mcm confirm pregnant, so mcm teragak2. Huhuhu

saya cek upt sampai 4kali sebab suami xpercaya saya pregnant n x ada alahan😅

4 hari miss period... Bangun pagi check sama-sama, pastu nangis sama-sama

husband hntr p hsptl cek upt, kuar result trus sma2 taw positif😁