EXCITED NAK BERANAK - RECOMMEND STROLLER PLS

hi mommies! Im excited nak beranak untuk anak ke-4. Due i awal bulan 12. Tapi taktaula if tiba2 terberanak hujung bulan 11 kan ? Brg2 semua i dah beli. Just stroller je belum. Anak2 i semua dah besar so i takde stroller lama dah bagi dekat adik. Mommies boleh suggest any brand yang boleh fit newborn sampai kanak2? I dont mind about the price. If it’s expensive/ cheap but quality and can use long term, i dont mind nak invest. Please share mommies punya recommended brand2 based on kesenangan nak fold stroller/ ringan/ jimat space/ travelling/ quality. Hope mommies semua tak kisah sharing dengan i! ☺️☺️ tq mommies ?

14 Balas

Hi mommies, just nak update! I dah compare strollers. Skrg mcm2 jenis ada. jenis travelling cabin friendly la, jenis tayar besar, tayar kecik. Untuk indoor/ outdoor mcm2. End up i beli chicco yang boleh bawak outdoor tapi boleh sampai baby 22kg. Boleh tukar position seat baby facing kita ??? love sangattttt. Tqvm to mommies yg suggest suruh pergi kedai satu2 kena survey baru puas hati! Sesiapa yang bakal bersalin tu, mudah-mudahan Allah permudahkan urusan kita mommies semua! ❤️

9mo ago

Mmg brand chicco ni the best tapi price dia tak berani tengok ? tapi mmg minat sngt dngn brand chicco.