EXCITED NAK BERANAK - RECOMMEND STROLLER PLS

hi mommies! Im excited nak beranak untuk anak ke-4. Due i awal bulan 12. Tapi taktaula if tiba2 terberanak hujung bulan 11 kan ? Brg2 semua i dah beli. Just stroller je belum. Anak2 i semua dah besar so i takde stroller lama dah bagi dekat adik. Mommies boleh suggest any brand yang boleh fit newborn sampai kanak2? I dont mind about the price. If it’s expensive/ cheap but quality and can use long term, i dont mind nak invest. Please share mommies punya recommended brand2 based on kesenangan nak fold stroller/ ringan/ jimat space/ travelling/ quality. Hope mommies semua tak kisah sharing dengan i! ☺️☺️ tq mommies ?

14 Balas

I beli Joie sbb ms dkt expo try2 stroller rs joie lg sturdy for handling. Harga pun not bad

Chicco pun ok. Tapi pergi yang kedai kat pavillion kl tu baru banyak choice brg utk tgk

Nk follow juga post ni. Sama due awal 12/23. Ingat weekend nk cari stroller hihi

saya xpernah beli stroller..