EXCITED NAK BERANAK - RECOMMEND STROLLER PLS

hi mommies! Im excited nak beranak untuk anak ke-4. Due i awal bulan 12. Tapi taktaula if tiba2 terberanak hujung bulan 11 kan 😂 Brg2 semua i dah beli. Just stroller je belum. Anak2 i semua dah besar so i takde stroller lama dah bagi dekat adik. Mommies boleh suggest any brand yang boleh fit newborn sampai kanak2? I dont mind about the price. If it’s expensive/ cheap but quality and can use long term, i dont mind nak invest. Please share mommies punya recommended brand2 based on kesenangan nak fold stroller/ ringan/ jimat space/ travelling/ quality. Hope mommies semua tak kisah sharing dengan i! ☺️☺️ tq mommies 💋

14 Balas

crolla air swift stroller cantik bukak tutup senang.. harga RM699 beli kat shopee ada..