EXCITED NAK BERANAK - RECOMMEND STROLLER PLS

hi mommies! Im excited nak beranak untuk anak ke-4. Due i awal bulan 12. Tapi taktaula if tiba2 terberanak hujung bulan 11 kan 😂 Brg2 semua i dah beli. Just stroller je belum. Anak2 i semua dah besar so i takde stroller lama dah bagi dekat adik. Mommies boleh suggest any brand yang boleh fit newborn sampai kanak2? I dont mind about the price. If it’s expensive/ cheap but quality and can use long term, i dont mind nak invest. Please share mommies punya recommended brand2 based on kesenangan nak fold stroller/ ringan/ jimat space/ travelling/ quality. Hope mommies semua tak kisah sharing dengan i! ☺️☺️ tq mommies 💋

14 Balas

I pakai Joie sis. For me price range is affordable. I suka sebab it looks sturdy and it is! 😊 And handling dia pun best. Rasa selamat. Ada banyak jenis Joie ni. U boleh pilih yang fit dengan lifestyle u. Macam I guna Joie muze lx travel system. Boleh fit in Juva infant seat sekali. U cuba la walk in baby store, sales associate boleh demo untuk u nanti.

10mo ago

Absolutely! Bila walk in baru u boleh imagine how you gonna use that stroller and boleh cuba cuba kat situ. 😊 Joie yang I guna ni so far nak bukak tutup senang. Nak simpan pun senang. Most welcome 🌹