Diaper

Hi mommies. I'll change my LO's diaper. He's currently using Pampers or EQ. I am thinking of Huggies or Drypers. Kamusta po experience niyo? ? My baby is turning 9 months old.

1 Reply

My LO used to be a Pampers user. Nagswitch kami sa Huggies last March lang. So far, so good naman. Never pa naman nagkarashes si LO ko.

4y ago

Hindi matapang smell niya like pampers. Sa case ni LO di naman nagbubuo kasi regular yung pagchange namin e.