Breast pump

Hi mommies, i need a suggestion for a breast pump.

7 Balas

silicone pump. ni plg best dan sgt praktikal. sbb simple x perlu byk bahagian, mudah nk bwa kemana2, x penat tgn nk tekan sbb tekap je pastu tekan sekali dan biar..lama sikit baru tekan lagi.. murah pun murah,boleh tgok kt shopee .

5y ago

yang murah je,, ok dah

boleh guna real bubee,sy ank dah 3 bulan,by pump shj,bukan direct feeding,Alhamdulillah ok je pump tu,,murah pun murah

eve love manual pum pun ok juga. kuat suction sbb corong ada silicon.

saya guna youha ok jugak.

You can try Spectra Breast Pump.

5y ago

Thank you 🤗

spectra double pump

Medela Freestyle.