Jerawat yang tak diundang!

Hello mommies. I am a mommy or two kids. Orang cakap kalau dah beranak muka dah tak naik jerawat. Tapi i punya jerawat area pipi n dagu ke bawah ni tak kebah2. Ada je dok tumbuh situ. Stresss tengok orang lain flawless jeeee????

2 Balas

First tip, jangan stress. Second, tidur awal. Third, slalu basuh muka lebih drpd wuduk 5x tu je. Forth, cuba guna air mani husband sapu muka for 10 mins and bilas.

4y ago

Hmm.. Tak sure la kalau hukum dalam islam membolehkan or tak. Tapi serious geli.

Jerawat tak ada kena mengena dengan dah beranak or apa. Jerawat ni clog kat muka. Mak sy anak dah 10, dah ada cucu pun still ada jerawat.