Muka naik jerawat

Salam mommies semua.. Nak tanya. Awal kehamilan ada tak yang pernah naik jerawat teruk 🥹 Dekat pipi, bahagian dagu 😭 Ke atau hormon tak stabil or nak period ? Sebab upt masih Negatif tapi jerawat dah naik berkampung 🥹

1 Balas

Simptom period and pregnant sama. Susah nak kata. Sis dah berapa hari delay?

1y ago

Ya, simptom dua2 tu hampir sama. Nak2 pula bila dah kahwin ni memang hormon berubah. Kalau sis betul betul yakin pregnant, boleh buat beta hcg kat klinik. Confirm result tak salah.