Jerawat

Dah masuk 37 weeks and jerawat makin banyak tumbuh kat kawasan muka dan leher. Any suggestion what should i do?

2 Balas

normal sis . sy pon naik jerawat juga sbb hormon lps tu preggy ni kulit kering . sbb tu naik jerawat . kt blkg bdn pon bole naik wlau pon kita pmbersih . cuci pon muka tu pkai pencuci pon xbrkesan . lg d tmbb ad la . uhuhu redho jela

5y ago

Betul2. Kkdg kulit gatal2 tanpa sbb 😌

Jgn risau sis nt slps mlhirkn akan hilang smua tu okey😀😄😊

5y ago

Hopefully hilang 😭 Sbb bfore pregnant pun mmg ada masalah jerawat huhu